De Welpen hebben op dit moment een wachtlijst, wij verwachten helaas dat deze voorlopig niet zal afnemen. Helpen met de wachtlijst verkleinen? Check dan onze vacature voor Welpenleiding!

Welpen

7 tot 11 jaar
Gemengd
Zaterdag 10.00 tot 12.00 uur

Welpen zijn jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar. Alle activiteiten staan in het teken van het jungleboek. In de rimboe kunnen de jongens en meisjes al hun energie en creativiteit kwijt. Het jungleboek is het beroemde verhaal van Mowgli in de jungle, die daar dankzij de hulp van wolven opgroeit en ondertussen van alles beleeft. Bij scouting wordt de taak van de dieren overgenomen door de leiding van de welpen. De leiding, met namen als Kaa de slang, Bagheera de panter en Baloe de beer, stimuleert en houdt een oogje in het zeil.

De plek waar de welpen elke week bij elkaar komen wordt ook wel het “Hordehol” genoemd. Van daaruit kunnen ze naar buiten gaan om speurtochten te maken en de natuur te ontdekken, een erg belangrijk onderdeel van scouting. Met tekenen, toneelspelen of muziek maken kunnen ze zich op een speelse manier uiten.

De welpen kunnen bij scouting al hun energie kwijt. Sporten, stoeien en allerlei meer en minder uitputtende spelletjes horen daar ook bij. Ook de geest wordt geprikkeld: geheimschriften zijn er om ontrafeld te worden. Bij de welpen is elke week wat nieuws te beleven.

Stuur de Welpen een berichtje

Stuur ons een berichtje - alle pagina's m.u.v. Verhuur
Let op! Wil je een reserveringsaanvraag doen, dan kan dat via het reserveringsformulier. Wil je een ander berichtje sturen naar de verhuur, dan kan dat via dit formulier.