Bevers

5 tot 7 jaar
Gemengd
Zaterdag 10.00 tot 12.00 uur

Bevers zijn jongens en meisjes van 5, 6 en 7 jaar. In het dorp Hotsjietonia wonen alle themafiguren van de bevers, zoals het kind Stuiter. Stuiter beleeft met de andere inwoners van het dorp leuke en spannende avonturen die herkenbaar zijn als Scouting­activiteiten. De themafiguren houden allemaal van verschillende activiteiten, zo is Stuiter bijvoorbeeld dol op buitenspelen en is Keet Kleur gek op knutselen, schilderen, tekenen en lekker creatief bezig zijn. Bas Bos daarentegen neemt de bevers mee naar buiten en leert ze van alles over de natuur en dieren.

Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers. De bevers spelen in het thema Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen.
Soms blijven de bevers een nachtje logeren in ”Hotsjietonia”. Voor jongens en meisjes in deze leeftijd is dat natuurlijk een prachtige gebeurtenis.

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers van Scouting Burgemeester Herman Witte groep! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij!

Stuur de Bevers een berichtje

Stuur ons een berichtje - alle pagina's m.u.v. Verhuur
Let op! Wil je een reserveringsaanvraag doen, dan kan dat via het reserveringsformulier. Wil je een ander berichtje sturen naar de verhuur, dan kan dat via dit formulier.