Scouting huren in Eindhoven

Op zoek naar een geschikte locatie voor je kamp of activiteit?

Welkom bij Scouting BHW in Eindhoven, dé plek bij uitstek voor het organiseren van je activiteit. Of je nu met een grote groep op pad gaat of juist een intiemere setting zoekt, bij Scouting BHW hebben we alles wat je nodig hebt. Je kunt kiezen uit de boerderij (geschikt voor 60 slaapplekken) of het woonhuis (geschikt voor 15 slaapplekken), of je kunt een combinatie maken van beiden.

Unieke locatie
Onze scoutinglocatie in Eindhoven biedt een unieke en avontuurlijke omgeving. Gelegen te midden van de natuur, maar toch goed bereikbaar, is Scouting BHW de perfecte balans voor jouw scoutingavontuur. Mét een groot grasveld rondom de accommodatie waar ruimte genoeg is om nog extra tenten op te zetten.

Geschikt voor grote en kleine groepen
Of je nu een grootschalig scoutingkamp organiseert of juist een kleinere groep bij elkaar wilt brengen, onze faciliteiten zijn geschikt voor allerlei groepsgroottes. Van teambuildingactiviteiten tot kampeeravonturen, Scouting BHW biedt de ruimte die je nodig hebt.

Nog niet helemaal overtuigd?
Check dan onze pagina van de boerderij of het woonhuis! Daar kom je meer te weten over de locaties die we verhuren en kun je een virtuele tour rondom en door onze locaties vinden!

Heb je nog een vraag voor onze verhuurcoördinator?