Lid worden

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Al vanaf 5 jaar ben je welkom bij Scouting, waar je iedere week weer uitdagende en leuke activiteiten doet. Bij Scouting zijn in Nederland meer dan 25.000 vrijwilligers actief om kinderen en jongeren iedere week een uitdagend spelaanbod te bieden.

Nieuwe jeugdleden, leiding en vrijwilligers zijn altijd van harte welkom bij de scouting Burgemeester Herman Wittegroep (BHW)! Jeugdleden kunnen drie opkomsten vrijblijvend komen kijken om te zien of onze scouting bij hen past. Je doet dan mee in de speltak die bij jouw leeftijd past.

Wil je een keer komen kijken? Neem dan eerst even contact op met de boerderij. Dat kan op zaterdag van 09.30 – 13.00 uur. Ons telefoonnummer is 040­-2425452. Je kunt ook een bericht sturen naar de ledenadministratie of je kunt rechtstreeks een bericht sturen naar de speltak die bij je past.

De contributie bedraagt €32,50 per kwartaal en dient middels een automatische incasso vooraf betaald te worden. Voor de kampen wordt een aparte bijdrage gevraagd, afhankelijk van de speltak en de duur van het kamp kan dit variëren tussen de €15,- en 130,- per kamp. Een bijdrage voor deze kosten kan worden aangevraagd via Stichting Leergeld Eindhoven.

Meld je nu aan!

Aanmelden

Gegevens zoon/dochter

Maak een keuze *
Op basis van de ingevulde leeftijd kan uw zoon/dochter helaas nog niet lid worden van Scouting BHW. Om lid te worden van onze Scoutinggroep moet uw zoon/dochter minimaal 5 jaar oud zijn. Neem voor meer informatie contact op met het groepsbestuur, groepsbestuur@scoutingbhw.nl.
Op basis van de ingevulde leeftijd wordt uw zoon/dochter lid van het speltak: Bevers. Wilt u uw zoon/dochter aanmelden voor een specifiek speltak, en valt uw zoon/dochter buiten de leeftijdscategorie? Neem dan contact met ons op via de contactpagina!

Op basis van de ingevulde leeftijd wordt uw zoon/dochter lid van het speltak: Welpen. Wilt u uw zoon/dochter aanmelden voor een specifiek speltak, en valt uw zoon/dochter buiten de leeftijdscategorie? Neem dan contact met ons op via de contactpagina!

Op basis van de ingevulde leeftijd wordt uw zoon/dochter lid van het speltak: Scouts. Wilt u uw zoon/dochter aanmelden voor een specifiek speltak, en valt uw zoon/dochter buiten de leeftijdscategorie? Neem dan contact met ons op via de contactpagina!

Op basis van de ingevulde leeftijd wordt uw zoon/dochter lid van het speltak: Explorers. Wilt u uw zoon/dochter aanmelden voor een specifiek speltak, en valt uw zoon/dochter buiten de leeftijdscategorie? Neem dan contact met ons op via de contactpagina! Wil je lid worden als vrijwilliger? Vul dan hier het formulier in!

Op basis van de ingevulde leeftijd wordt uw zoon/dochter lid van het speltak: Pivo's. Wilt u uw zoon/dochter aanmelden voor een specifiek speltak, en valt uw zoon/dochter buiten de leeftijdscategorie? Neem dan contact met ons op via de contactpagina! Wil je lid worden als vrijwilliger? Vul dan hier het formulier in!

Op basis van de ingevulde leeftijd wordt uw zoon/dochter lid van het speltak: Stam.
Wilt u uw zoon/dochter aanmelden voor een specifiek speltak, en valt uw zoon/dochter buiten de leeftijdscategorie? Neem dan contact met ons op via de contactpagina! Wil je lid worden als vrijwilliger? Vul dan hier het formulier in!

Gegevens ouder/verzorger 1 (verplicht)

Gegevens ouder/verzorger 2 (optioneel)