Groepsweekend 2023

Schrijf je nu in voor het groepsweekend 2023!

2023 is voor onze Scoutinggroep een bijzonder jaar. Het is namelijk het jaar dat onze Scoutinggroep 50 jaar bestaat. De eerste opkomst van Scouting Burgemeester Herman Witte groep was namelijk op 10 maart 1973.

Op 10 maart 2023 gaan we dan ook met de hele Scoutinggroep op kamp! Het beloofd een super vet weekend te worden voor iedereen.

Veel gestelde vragen

Het groepsweekend 2023 is vanaf vrijdagavond 10 maart tot en met zondag 12 maart 2023.

Scouting BHW bestaat precies 50 jaar op de dag dat het groepsweekend begint, vrijdag 10 maart 2023.

We bestaan dit jaar 50 jaar en willen er een super vet kamp van maken voor iedereen. Omdat we graag met zijn allen naar de Efteling willen gaan geven we jullie de mogelijkheid een vrijwillige bijdrage te doen bovenop de standaard kampkosten van €16,50. Ook voor vrijwilligers is het mogelijk een vrijwillige bijdrage te doen. Op deze manier hopen wij het mogelijk te kunnen maken met onze hele Scoutinggroep naar de Efteling te kunnen.

Ja, zeker! Als tegenpresetatie kunnen we samen bedenken wat wij als Scoutinggroep kunnen doen om jouw bedrijf te helpen, wij staan open voor allerlei ideeën voor nu en voor op de lange termijn. Neem contact met ons op via sponsoring@scoutingbhw.nl.

Staat je vraag er niet tussen? Stuur een mail naar groepsweekend@scoutingbhw.nl en we helpen je zo snel mogelijk verder!

Het groepsweekend kunnen wij organiseren met dank aan