Contact

Stuur ons een berichtje

Stuur ons een berichtje - alle pagina's m.u.v. Verhuur
Let op! Wil je een reserveringsaanvraag doen, dan kan dat via het reserveringsformulier. Wil je een ander berichtje sturen naar de verhuur, dan kan dat via dit formulier.

Contactgegevens

Scouting Burgemeester Herman Witte groep

Eindhovenseweg 33,
5633BD Eindhoven

Contactgegevens

Telefoon*: 040-2425452
E-mailadres: info@scoutingbhw.nl

*Alleen te bereiken tijdens openingstijden van onze boerderij

Openingstijden boerderij

Zaterdag: 09.30 -13.00 uur

Stichting & vereniging

KVK stichting: 41088123
KVK vereniging: 17211327

Stichting Scouting Woensel Oost en de vereniging Scouting Burgemeester Herman Witte groep zetten zich samen in voor een zo gevarieerd mogelijk spelaanbod.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Nee, Scouting BHW heeft een zeer divers programma, elke week komen er andere spelvarianten aanbod, natuurlijk komen vuurtje stoken en pionieren enkele keren per jaar aanbod.

Een Scoutinggroep is verdeeld in meerdere leeftijdsgroepen, vergelijkbaar met bijvoorbeeld sportteams. Bij Scouting hebben de groepen echter verschillende namen. Er zijn Bevers, Welpen, Scouts, Explorers, Pivo’s en een Stam. Deze leeftijdsgroepen worden speltakken genoemd.

Ja hoor dat kan zeker! Je kunt maximaal drie keer vrijblijvend komen kijken, echter hebben sommige speltakken een wachtlijst. Het is dan niet altijd mogelijk om gelijk komende week te komen kijken. Neem van te voren altijd contact op met de leiding van de speltak.

Zeker, een bijdrage of volledige vergoeding voor de kosten kan worden aangevraagd via Stichting Leergeld Eindhoven.

Net als sportteams heeft Scouting ook een tenue, deze worden Scoutfits genoemd. Een Scoutfit bestaat uit een blouse en das. Elke speltak heeft zijn eigen kleur: rood voor de Bevers, groen voor de Welpen, beige voor de Scouts en bordeauxrood voor de Explorers, Pivo’s en Stam.

Voor elk weekend ontvang je van de leiding een bagagelijst met wat je mee moet nemen. Naast kleding en toiletspullen staan hier altijd een slaapzak en een matje op. Daarnaast is het meenemen van een zaklamp en een kleine rugzak aan te raden. Voor Explorers kunnen er aanvullende eisen zijn zoals goede wandelschoenen en een grote backpackersrugzak, afhankelijk van het soort zomerkamp. Hierover krijg je tijdig bericht van de begeleiding. Soms wordt er door Scouts of Explorers gefietst naar het kampterrein of gaan er fietsen mee op kamp. Dit wordt dan ook tijdig door de leiding bekend gemaakt.